GevoelsGriet

Dagboek voor verdiepend contact met jezelf

Schrijven over gevoelens en behoeften

10 antwoorden op “GevoelsGriet”

 1. Dank je wel voor dit mooie dagboek.
  Ik was al een poosje op zoek naar een boek om mijn gedachten en gevoelens goed op te kunnen schrijven.
  Ik ben er erg blij mee, kreeg het cadeau van mijn lieve schoondochter Manon!
  Één ding weet ik zeker : het zal mij helpen om meer inzicht in mijn leven te krijgen…
  Manuela

  1. Dag Manuela,

   Dank je wel voor je berichtje. Wat fijn te lezen dat je blij bent met GevoelsGriet. Van deze feedback en waardering word ik ook blij! Heel veel plezier, rust en waardevolle inzichten gewenst.

   Hartelijke groet,
   Margriet

 2. Ik kocht het dagboek bij Margriet omdat ik toe was aan momenten van stilstaan bij mezelf. Ik wéét als coach als geen ander hoe belangrijk het is om dat te doen, maar om het daadwerkelijk te doen in de waan van de dag, daar had ik blijkbaar toch een instrument voor nodig. Gevoelsgriet van Margriet blijkt een waardevol instrument te zijn. Met korte vragen over hoe ik me voelde deze dag en mooie quotes (en foto’s!) die inspireren en stemmen tot nadenken. Ik hoef geen ellenlange verhalen te schrijven, waardoor de drempel laag is. Verder vind ik het heel fijn dat er een boekenlegger bij zit met voorbeelden van gevoelens en behoeften. Zodat je op de boekenlegger kunt kijken en jezelf kunt afvragen: goh, aan welke behoefte werd blijkbaar niet voldaan? Een hele fijne manier om de dag af te sluiten en om inzicht te krijgen in welke behoeften blijkbaar voor mij belangrijk zijn. Mooi gedaan Margriet!

  1. Dank je wel voor je enthousiaste berichtje, Marianne. Doet me goed te horen dat je door het schrijven in GevoelsGriet je dag op een fijne manier afsluit. Dat hoopte ik te bereiken met het dagboek!

   Warme groet,
   Margriet

 3. Prachtige foto’s, pakkende quotes, niet alleen schrijven wat er goed gaat, maar ook wat minder was, want dat mag er ook zijn! Het is een prachtig dagboek. Ik kocht het voor mijn dochtertje met autisme, en het werkt perfect! Het voegt echt iets toe aan haar zoektocht naar zichzelf, en het verwerken van de dingen die ze op haar eigen manier meemaakt.

 4. GevoelsGriet is een prachtig vormgegeven dagboek en met zorg samengesteld en geschreven door Margriet. Het voelt stevig aan en heeft prettig papier om op te schrijven. De inhoud laat je op een bijzondere manier nadenken over de dag en laat je ook echt even terug kijken, zodat de dag niet zomaar voorbij gaat.

  Echt een aanrader om aan te schaffen en ook zeker een leuk cadeau om weg te geven!

 5. Ik had GevoelsGriet al verschillende dagen in huis. Ik wachtte met schrijven tot ik een “perfecte” dag had gehad. Maar elke dag ging er wel iets (kleins) mis. Toen dacht ik ineens … maar dáár gaat dit dagboek toch over? Dat elke dag perfect is ondanks die kleine of grote gebeurtenissen die op je weg komen. Toen was ik vertrokken met schrijven 😊
  En wat blijkt .. door zowel de blije momentjes als de vervelende momentjes op te schrijven, leer ik wat ik voel, leer ik relativeren én leer ik wat mij blij maakt. De boekenlegger is hierbij zeer behulpzaam. Zeker ook de inspirerende vragen/opdrachtjes van Margriet zetten je aan het denken (en doen!).
  De lege pagina gebruik ik voor mijn gedachten maar ook voor een mooie quote die ik ergens lees of hoor of bijvoorbeeld een titel van een boek.
  Omdat het dagboek zó ontzettend mooi is (hardcover, de kleuren, de prachtige foto’s) is het een groot plezier om er in te schrijven.
  Margriet, wat een prachtig inspirerend (dag)boek!

 6. Ik ben enorm blij met dit boek/dagboek!
  Het stimuleert mij om stil te staan bij wat ik voel en meemaak, dus geeft dat me meer zelfkennis.
  Ook merk ik dat de geprinte ‘vragen’ mij, los van het dagboek, doen nadenken en zelfs met vrienden en familie bespreek! Dit levert fijne gesprekken op!! Ik denk dat het schrijven in dit boek goed gaat zijn voor mijn chaotische brein, en voor opluchting zorgt.
  Aanrader voor jong en oud, man en vrouw.
  Applaus, Margriet! Ik wás al trots op je, als vriendin, met al je initiatieven, maar je helpt hiermee ook anderen!

  Dikke knuffel,
  H.W.

 7. Wat een aanrader! Zo mooi vormgegeven! Op een eenvoudige, inspirerende wijze word je begeleid bij het (her)ontdekken van jezelf. Een must have voor mannen en vrouwen die graag stil willen staan bij zaken die er echt toe doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *