De vader van Serafyn

De vader van Serafyn

2 oktober 2022
• 13:52
Boeken

Het verhaal van  dit boek baseerde de schrijfster op de ervaringen van een Friese pater die op missie naar Nieuw-Guinea ging. Zo komt ze tot dit indringende tijdsbeeld waarin de moeilijkheden van het missieleven en het lot van de Papoea’s elkaar raken.

Dit boek raakte me van begin tot eind. Marga beschrijft op een boeiende  manier over het leven van de pater, zijn worstelingen en omgang met de inheemse bevolking. Inspirerende lessen over hoe om te gaan met andere culturen. Ze laat de wijsheid zien van mensen die eenvoudig én dichtbij de natuur leven.

Al met al een indrukwekkend boek. En als je net als ik geïnteresseerd bent in andere culturen en persoonlijke verhalen, dan is dit een ‘must read’!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *