Leven zonder smartphonestress

Leven zonder smartphonestress

16 juli 2022
• 12:49
Boeken

‘Leven zonder smartphonestress’ is een informatief boek over de invloed van de smartphone en andere digitale middelen op ons leven. Het is een helder en duidelijk geschreven boek, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

De schrijver wil bewustwording creëren en hij laat zien wat je kunt doen om minder afhankelijk te worden van je telefoon.

Persoonlijk vond ik het best confronterend en schokkend om te lezen hoeveel impact de mobiel onbewust op ons heeft en wat daarvan de effecten zijn op lange termijn. Ons brein wordt negatief beïnvloed en dat zorgt ervoor dat we minder effectief en vanuit verbinding leven en werken. Gelukkig is er iets aan te doen! De schrijver geeft hiervoor waardevolle tips.

Voor iedereen die meer offline wil leven is dit boek een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *