Het boek van VREUGDE

Het boek van VREUGDE

29 mei 2022
• 16:33
Boeken

Dit inspirerend boek van twee van de vrolijkste mensen ter wereld kreeg ik cadeau van een vriendin. ‘Omdat het bij je vreugdevolle persoonlijkheid past,’ zei ze erbij. Daar werd ik stil van én het maakte me nieuwsgierig naar het boek.

Daarin vertellen twee Nobelprijswinnaars en oude vrienden over hun veelbewogen levens en geven ze antwoord op de belangrijke vraag: hoe kunnen we vreugdevol leven ondanks verdriet en tegenslagen die bij het leven horen?

Het boek heb ik met veel interesse gelezen en nog steeds blader ik het af en toe door of lees een hoofdstuk. Het spreekt me aan hoe beide mannen in het leven staan: ze nemen verantwoording en gaan moeilijkheden niet uit de weg. De boodschap die ze delen is duidelijk en toepasbaar voor iedereen.

Erg blij met dit mooie cadeau, die ik jullie van harte kan aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *