Voorbij schuld en onschuld

Voorbij schuld en onschuld

27 maart 2022
• 15:36
Boeken

‘Voorbij schuld en onschuld’ vind ik aangrijpend en indrukwekkend. In het boek neemt Justine Mol je mee naar de gevangenis. Daar zit de onschuldig veroordeelde Henk Haalboom een gevangenisstraf uit. Ze bezoekt hem als vrijwilliger en ze worden verliefd. Dat is een ingewikkelde  situatie. Die veel teweegbrengt bij beiden.

Justine vertelt open en eerlijk over de worstelingen van Henk en haar. Hierbij gaan ze zichzelf niet uit de weg! Ze hebben zelfreflectie en nemen verantwoordelijkheid, blijkt. Terwijl ze net zo goed heel boos en gefrustreerd zouden kunnen zijn. Hoopvol en leerzaam boek over leven in vrede en vrijheid met jezelf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *