Droom groot

Droom groot

27 januari 2022
• 19:26
Boeken

‘Droom groot’ van Eva Jinek heb ik mezelf cadeau gegeven, omdat ik de vormgeving zo mooi vind. En de inhoud is ook nog eens geweldig. Het staat vol met inspirerende, ontroerende en bijzondere verhalen van bekende en minder bekende vrouwen. Ze vertellen open en eerlijk over hun leven. Hoe ze op moeilijke en kwetsbare momenten kracht en moed vonden om door te gaan. Allemaal omarmen ze het leven, wat hun lot ook is. Met veel bewondering en interesse heb ik de verhalen gelezen. Eva heeft ze boeiend geschreven.

Inmiddels heeft het boek een prominent plekje in mijn huis gekregen, omdat het een eye-catcher is en het gezien mag worden! En hopelijk inspireren de verhalen zo ook anderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *