Drive – Train je stoïcijnse mindset

Drive – Train je stoïcijnse mindset

27 januari 2022
• 20:08
Boeken

‘Drive’ is een duidelijk en praktisch boek, die gaat over de ervaring van de schrijver met de stoïcijnse filosofie. Mark Tuitert neemt mee in zijn persoonlijk verhaal en hoe het stoïcisme hem rust en inspiratie geeft. Hij heeft het boek opgedeeld in tien hoofdstukken, die elk een stukje van zijn verhaal en een levensles bevatten. Met aan het eind van iedere hoofdstuk een opdracht. Deze zijn interessant en leerzaam.

De stoïcijnse filosofie heeft veel overeenkomsten met Geweldloze Communicatie. Daarom spreekt het me zo aan en heb ik dit boek gekocht. Wat mij betreft zal ik het vaker pakken en gebruiken. Dit komt mede door de praktische oefeningen en inspirerende quotes. Het leest makkelijk weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *