Zie de mens

Zie de mens

30 december 2021
• 12:43
Boeken

Manu Keirse pleit in dit boek voor een andere manier van kijken naar mensen om ons heen. Een manier die de waarde en waardigheid van mensen centraal stelt.

Dit boek heb ik met veel interesse gelezen, omdat het aansluit bij de cursussen Geweldloze Communicatie die ik volg. Manu Keirse laat zien dat oprechte aandacht en interesse onze contacten kan verdiepen. Het boek is toegankelijk en praktisch geschreven. Ook staan er waardevolle opdrachten in, die mij stof tot nadenken  gaven.

Het boek is geschreven voor mensen in de zorg, maar de inhoud is voor iedereen van belang: onszelf en de ander echt zien én ontdekken, in plaats van onze oordelen, mening en aannames voor waar aan te nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *