Geweldloze Communicatie

Geweldloze Communicatie

28 november 2021
• 16:21
Boeken

Een paar jaar geleden kwam ik via een vriendin in aanraking met Geweldloze Communicatie. Na een introductiecursus was ik verkocht. Inmiddels heb ik diverse trainingen gevolgd. Ik had meteen in de gaten dat het zoveel meer is dan een inspirerende manier van communiceren met de ander. Het draait om empathie en respect. In eerste instantie heeft het het contact met mezelf verdiept en daardoor mijn leven zeker verrijkt. Het toepassen gaat met vallen en opstaan, maar al doende leer ik.

Wat dit boek betreft: hierin wordt duidelijk uitgelegd wat Geweldloze Communicatie is en hoe je het kunt toepassen in de praktijk. Voor mij een inspirerende aanvulling op alle trainingen die ik doe. Het boek geeft inzicht in gevoelens en behoeften en laat zien wat onze oordelen vertellen. En doet dit o.a. aan de hand van voorbeelden die iedereen herkend.

Voor iedereen die meer verbinding wil ervaren in contact met zichzelf én de ander kan ik dit boek van harte aanraden. Én de cursussen ook, trouwens 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *