De Alchemist

De Alchemist

7 november 2021
• 16:44
Boeken

Dit boek las ik jaren geleden voor het eerst. Het levensverhaal van een herdersjongen raakte me diep en zette me aan het denken over mijn eigen levensreis.

Paulo Coelho schrijft via een inspirerend en boeiend verhaal over de zoektocht naar zingeving en geluk. ‘Luister naar je hart. Dat kent alles…’ en ‘Waar je hart is, is ook je schat.’ Voor mij eye-openers, omdat ik tot die tijd voornamelijk met en uit mijn hoofd leefde. Het motiveerde me om mezelf beter te gaan leren kennen. Uiteindelijk betekende dit het begin van een mooi ontdekkingsreis, die nog steeds niet voorbij is.

Inmiddels heb ik het boek meerdere keren aandachtig gelezen en iedere keer ontdek ik iets nieuws en sterkt het me. Vooral dus enthousiasme bij dit boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *