Op zoek naar de Hemel

Op zoek naar de Hemel

20 oktober 2021
• 17:50
Boeken

Op zoek naar de Hemel is één van de mooiste boeken die ik heb gelezen. Het verhaal raakt me van begin tot eind. Het boek vertelt het levensverhaal van een vrouw, die  na de dood van haar vader veel vragen over het leven heeft. Later  gaat ze op reis én op zoek naar antwoorden op de vragen. Boeiend is haar reis naar binnen en haar ontdekking dat  een gelukkiger leven daar begint.

Inmiddels heb ik het boek meerdere keren gelezen en het verhaal blijft mij boeien, ontroeren en inspireren. Het was één van de eerste boeken die ik las toen ik in een moeilijke periode antwoorden zocht op moeilijke levensvragen. Dit was een boek die me steunde en waardevolle inzichten gaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *