Liefhebben – een kunst, een kunde

Liefhebben – een kunst, een kunde

20 oktober 2021
• 18:13
Boeken

Dit boek kwam ik op het spoor via degene bij wie ik een cursus Geweldloze Communicatie volgde. De titel triggerde me, omdat ik net gescheiden was en daardoor had ik wel enkele oordelen over liefde! Dus een beetje sceptisch was ik wel toen ik het boek kocht.

Al lezend kwam ik erachter dat deze klassieker nog steeds van toepassing is. De schrijver laat verschillende vormen van liefde zien en vertelt wat liefde écht inhoud. En dat doet hij duidelijk, oprecht en open en  ook vertelt hij dat er werk aan de winkel is. Liefde moet zich blijven ontwikkelen. Al met al een waardevolle spiegel, want: ‘Hoe ga ik eigenlijk  zelf met liefde om?’
Wat mij betreft dus een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *