Fulltime avonturier

Fulltime avonturier

28 januari 2021
• 12:20
Boeken

Fulltime Avonturier kreeg ik cadeau. En wat is het een waardevol en inspirerend cadeau gebleken. Een prachtig en ontroerend boek!

Heel bewust en na rijp beraad besloot Tamar haar leven in Nederland achter zich te laten en fulltime avonturier te worden. In haar boek neemt ze me mee op haar avontuurlijke reis en deelt ze haar gedachten en gevoelens die ze hierbij had. Door haar schrijfstijl voelt het alsof ik echt aanwezig ben bij haar tochten door onherbergzame gebieden. Die tochten waren intens en zwaar, daar is ze open en eerlijk over. Ze laat zichzelf echt zien. Wat ik bijzonder en dapper vind is hoe zij haar eigen pad steeds kiest. Met vrijheid en liefde als belangrijke drijfveren.

Al met al bewonder ik Tamar, gewoon om wie ze is als mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *